Personal Trainer – yhdessä hyvään kuntoon

Kuka olen?

Moi, nimeni on Marko. Liikunta on kuulunut elämääni aina monipuolisesti. Meillä koko perhe harrastaa aktiivisesti urheilua. Itsekin tuli jo nuorena harrastettua yleisurheiltua ja siinä keskityttyä pikamatkoihin.

Pikamatkoja tuli juostua kymmenen vuotta, joten kilpaurheilukin on minulle tuttua. Kuntosalilla käynti on aina ollut yksi lempiliikuntamuodoista. Nykyisin kuntosalilla menee siis iso osa ajasta. Lisäksi aikaa menee kamppailulajien, lenkkeilyn ja lasten harrastusten parissa.

Koska liikunta on kuulunut vahvasti aina elämääni tuntui luonnolliselta kouluttautua Personal Traineriksi Trainer4you:lla. Nyt tarjoan PT palveluita sinulle, joka haluat muuttaa elämäntapasi ja päästä parempaan kuntoon, pudottaa painoa tai muuta mikä liittyy liikuntaan tai hyvinvointiin. Tavoitteena ei aina tarvitse olla hurja painonpudotus tai maratonin juokseminen vaan oman hyvinvoinnin lisääminen. Personal trainerinä toteutan sinulle harjoitusohjelmat ja ruokavalio-ohjelmat juuri sinulle tehtynä ja sinun tavoitteiden pohjalta.

Ota yhteyttä minuun niin katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva ohjelma ja tavoite!

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa!!

marko

Hyvinvointivalmentaja (Trainer4you)
Kuntosalivalmentaja (Trainer4you)
Personal Trainer (Trainer4you)

.marko

trainer4you-kuntosalivalmentaja trainer4you-personal-trainer