Personal Trainer – yhdessä hyvään kuntoon

PT Palvelut

Tarkoituksena on, että osallistun harjoitteluusi ja tuen sinua tavoitteiden saavuttamisessa, joko yksinharjoittelun tai pienryhmän merkeissä. Harjoittelu voi tapahtua myös kotona. Voit valita itse haluamasi ja parhaan sinulle soveltuvan muodon.

Yksilövalmennus

Yksivalmennuksessa tehdään sinun ehdoilla ja huomioidaan sinun tarpeet. Ensimmäisellä tapaamisen jälkeen tehdään kuntokartoitukset, harjoitusohjelmat ja ravintosuunnitelma sekä sovitaan sinulle tärkeät henkilökohtaiset tavoitteet ja aikataulua. Tämän jälkeen alkaa aloitetaan tavoitteiden tavoittelu.

Paketti koostuu seuraavista kokonaisuuksista:
– Esitietokysely, kuntokartoitus
– Ruokailutottumusten kartoitus
– Tavoitteiden asettelu
– Ruokavalion suunnittelu
– Tapaamiset 10 kertaa
– 240€/kk (sopimusjakso 3kk)

Pienryhmä

Pienryhmässä tehdään harjoitukset yhdessä 2-6 henkilön ryhmissä. Jokaisella voi ryhmässä olla henkilökohtaiset tavoitteet ja omat harjoitusohjelmat mutta ryhmissä harjoitellaan samoja harjoituksia. Tarkoituksena on että ryhmässä harjoittelevat tsemppaavat ja motivoivat toisiaan.

Paketti koostuu seuraavista kokonaisuuksista:
– Esitietokysely, kuntokartoitus
– Ruokailutottumusten kartoitus
– Tavoitteiden asettelu
– Ruokavalion suunnittelu
– Tapaamiset 12 kertaa
– 140€/kk/henkilö (sopimusjakso 3kk)

Verkkovalmennus

Verkkovalmennus tarkoituksena tarjota palveluita myös henkilöille, jotka haluavat harjoitella yksin mutta tarvitsevat tukea ja vinkkejä harjoitusohjelmiin ja ravintovalmennukseen. Paras käytäntö verkkovalmennukseen sovitaan aina erikseen.

– Kuntosaliohjelma 60€/ohjelma
– Kuntosaliohjelma + 3kk Kausisuunnitelma 100€
– Ruokapäiväkirjan analyysi + ohjeistus 75€
– Molemmat 115€